Camping de Brem | Pinksteren-Kamperen-Nederlands (NL) | Camping Renesse

Kamperen met Pinksteren in Renesse

"De Vrijheid van Vroeger"

Zorgeloos zoals vroeger in de wijdse natuur. Lekker je gang kunnen gaan, op de fiets of wandelend de natuur in. Naar bos, duin, strand en zee, midden in een natuurgebied. maar ook om de hoek van het dorp Renesse.

 

Pinksteren vakantie kamperen

Aangezien Pinksteren snel nadert zoekt u nog een bestemming om voor het Pinksterweekend te boeken. U wilt kamperen met tent of caravan op een prachtige kampeerplek? Of misschien huurt u liever een caravan, hotel, lodge of vakantiehuis? Vakantiepark Camping de Brem ligt pal in de natuur in een natuurgebied, in de duinen vlakbij het strand. U kunt wandelen, fietsen en van alles beleven.

 

Zeldzaam gastronomisch Restaurant “Smaek”

Met een restaurant waar gastronomie van ontbijt en lunch tot diner, bereid door een echte sterren chef-kok belangrijk is. In de bar is het gezellig natafelen Behalve goed eten kunt u ook rustig wandelen en fietsen in de natuur of naar het strand. Op zondag avond hebben we live muziek met een optreden van de band “Skeftum”, met covers van o.a. Golden Earring, Rolling Stones, Kings of Leon, Robbie Williams, Herman Brood.

 

Onze pinksteraanbieding

Van €110 tot €154 hebt u een basis kampeerplaats met voorzieningen tot en met een verwarmde badkamer naast uw kampeerplaats. Vergeet de koude vloeren en bibberend onder de douche vandaan komen. In alle luxe en warmte maakt u gebruik van deze exclusieve badruimte. !

Direct boeken