Legenda van Ikonen
Toggle Bar

Legenda en verklaring Ikonen


Overzicht

Om u zo goed mogelijk te informeren hebben we alle belangrijke informatie op 1 pagina gezet. Zo gaat u goed voorbereid op reis, en kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie.

Mist u iets?

Wanneer u nog iets mist, of niet gemakkelijk kunt vinden stellen wij het enorm op prijs dit even te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo wordt deze pagina elke keer completer voor een nog betere Zeelandvakantie!

Geen huisdieren

De kampeerplaatsen, chalets en huurcaravans zijn gesitueerd op Camping de Brem. Op deze camping zijn honden niet toegestaan. Op het direct ernaast gelegen bungalowpark Molenhoeve staan de prachtige bungalows en vakantiehuizen welke ook door ons verhuurd worden. Als huurder van deze bungalows kunt u maximaal 2 honden meenemen! Voor een goed dierenpension hier in de buurt klikt u hier.

Gratis Douchen!

Tijdens uw verblijf op Camping de Brem kunt u gratis gebruik maken van het complete sanitairgebouw. Als ervaren kampeerder kent u het wel; het getob met die muntjes welke net niet voorhanden zijn terwijl de receptie gesloten is... Bij aankomst ontvangt u van ons een BremCard. Met deze kaart kunt u onbeperkt gratis douchen! Wel even opletten: Wanneer u met de auto komt ontvangt u ook een BremCard voor de slagboom. Met de slagboompas kunt u niet douchen, zoals u ook met een douchepas niet door de slagboom kunt. Het verschil hierin staat duidelijk aangegeven op uw BremCard.

 

Babyroom!

In uw Sanitairgebouw bevindt zich een ook babyroom waar u uw baby kunt verzorgen. Er zijn 2 baby- badjes en een ruime commode. U kunt hiervoor een sleutel verkrijgen bij de receptiemedewerkers, zodat alleen ouders met baby's toegang hebben. Wanneer u iets vergeten bent om uw baby te verzorgen; laat het ons weten! Zo kunt u bijvoorbeeld ook babyvoeding altijd laten verwarmen in ons Grôôt Café SMAEK.

BBQ'en op de camping

Wanneer u met het gezin kampeert is het vanzelfsprekend gezellig om te barbecueën. Om dit veilig te laten verlopen raden wij u aan om in ieder geval een emmer koud water in de buurt te hebben. Voor complete en verse barbecue pakketten kunt u terecht bij de lokale ambachtelijke slager "Slagerij Rob Tolhuijsen". Rob heeft onlangs ook de Nationale titel gewonnen voor Beste Grillworst en Beste Zeeuws Spek. Klik hier voor de website van Rob Tholhuijsen. Wanneer u bij hem in de winkel bent, laat even weten dat u te gast bent bij Camping de Brem; wellicht is er net een speciale actie waar u dan kosteloos van kunt genieten!

Gratis Transferiumvervoer

Om de strandovergangen, de recreatiebedrijven en het centrum van Renesse bereikbaar te houden, beschikt Renesse over een Transferium. Op dit grote terrein met 900 parkeerplaatsen kun je gratis parkeren. Het centrum ligt op 500 meter afstand. Tussen half mei en eind september kun je met bussen, soms ook met een cabrio-bus, huifkar of elektrobus, gratis verder reizen naar de verschillende duinovergangen. Deze bussen rijden ook langs Camping de Brem. De Strand Express brengt met busjes mindervalide mensen tegen een vergoeding tot op het strand. De ritten van de Strand Express moet je wel reserveren. Dat kan bij Taxicentrale Renesse (TCR) die het vervoer vanaf het Transferium verzorgt: 0111 463100. Vanaf het busstation van het Transferium vertrekken ook de reguliere lijndiensten met diverse bestemmingen.

Camperplaatsen

Helemaal vooraan op de camping zijn de camperplaatsen. Zo hoeven de grotere campers niet moeilijk te draaien op het park. De plaatsen zijn verhard met zogenaamde doorgroei- tegels. Het verwarmde sanitair is direct naast de plaatsen gesitueerd.

Diner

Misschien wel de grootste verrassing voor u als camping gast. Het restaurant op de camping - Grôôt Café SMAEK - serveert bijzondere gerechten welke men niet 1-2-3 zou verwachten op een camping. SMAEK is lid van Het Schouwse Bord, een samenwerking met kwaliteitsbedrijven welke zoveel mogelijk gebruik maken van streekproducten en rekening houden met de seizoenen. Ook voor de betere kalfs- schnitzel of spare-ribs kunt u bij SMAEK terecht!

 

Gratis Wifi

Op de camping is er op bepaalde plaatsen gratis Wifi. Deze is te ontvangen rondom het zwembad, bij de bootbar en in de speelhal. De wifi is hier te ontvangen op " Gastvrij de Brem". Voor wifi buiten deze plekken kunt u Prepaid kaartjes kopen bij de Receptie.

 

Honden aangelijnd

Honden zijn alleen toegestaan op het bungalowpark. U mag met uw hond tot het afhaalrestaurant en de receptie lopen, maar deze moet ten alle tijde aangelijnd zijn.

 

Jeugd Honk

Op de camping is een overdekt jeugd honk aanwezig. Hier is gratis Wifi te ontvangen, zijn voldoende stopcontacten om de smartphones en tablets te voorzien van stroom en staat een tafeltennistafel, om zodat ook met wat minder weer uw kinderen zich optimaal kunnen vermaken met elkaar.

 

Kok

Laat u verrassen door onze menukaart welke vol staat met streekgebonden gerechten. Deze worden onder leiding van Serge Brondgeest met veel passie voor u bereid. Serge heeft onlangs als onderdeel van culinair team Zeeland bronzen medaille gewonnen.

 

Receptie

Op de receptie kunt u tussen 9:00 uur en 17:00 uur terecht voor al uw vragen en informatie over de omgeving. Daar zijn wij dagelijks het hele jaar door bereikbaar.

 

Winkelen

Voor de Zeeuwse souverniers kunt u natuurlijk terecht in het centrum van Renesse, maar wanneer u echt uitgebreid wil winkelen kunt u het beste naar de stad afreizen. In Goes of Middelburg, waar u beide ook prima met het openbaar vervoer kunt komen, zijn voldoende winkels om het voor de hele familie naar hun zin te maken. Tussen het winkelen door kunt u daar een terrasje pakken op de grote Marktpleinen welke omgeven zijn hoor gezellige horecagelegenheden. 

 

Moderne Speeltuin

Natuurlijk is er ook aan de kleinste gedacht. Op het animatieveld is een groot springkussen aanwezig en speeltoestelen. In de meivakantie en zomervakantie is dit tevens het verzamelpunt voor de Kids&Co club en worden er vanuit de circustent door Jay the Flaming Hippy vele activiteiten georganiseerd.

 

Aansluitingen

Onze kampeerplaatsen hebben verschillende aansluitingen. Zo hebben de tentplaatsen een aansluiting van 6 ampere, de Familieplaatsen 10 ampere en de Familie PLUS plaatsen een aansluiting van 16 ampere. Tevens is er op elke plek een afvoer voor uw riolering en aansluiting voor water.

 

Supermarkt

Op ongeveer 100 meter van de camping vind u de supermarkt waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Hier worden elke ochtend verse broodjes voor u gebakken. Voor de grotere supermarkten kunt u terecht bij de Jumbo in Renesse en de Albert Heijn in Burgh-Haamstede.

 

Tentplaats

Er zijn verschillende plaatsen boekbaar, waaronder een tentplaats. Deze plekken zijn speciaal voor de mensen die op doorreis zijn. U kunt hier alle dagen aankomen en blijven zolang het u wilt. Hier beschikt u over een 6 Ampere stroomaansluiting welke u aan moet sluiten met een Eurostekker. Deze zijn ook te verkrijgen bij de receptie. 

 

Caravanplaats

Voor de Caravans hebben we aparte plekken. Daarin is een keuze tussen een Familieplaats welke een aansluiting heeft voor 10 Ampere stroom, en een Familie PLUS plaats. Deze naam zegt het al dat deze net iets extra's heeft op de rest. U heeft op de Familie PLUS plaatsen een aansluiting van 16 Ampere, ook zijn deze plekken ruimer en beschikken ze over meer privacy zodat u met uw gezin in alle rust kunt genieten van elkaar.

 

Vlees

Bij "Vleesboerderij Boot" in Kerkwerve ben je aan het juiste adres als je echt vers vlees wil. Maandelijks hebben ze verschillende aanbiedingen en is het mogelijk om zelf een BBQ pakket samen te stellen. Ook verkopen zij kaas, salades, kruizen en diverse sauzen. 

-->

Wasserette

Op de camping is er ook een mogelijkheid om je kleren te wassen en drogen. Er zijn 2 wasmachines en 1 droger aanwezig. Hiervoor zijn muntjes te verkrijgen bij de receptie. Wasmiddel zit er al in dus dat hoeft u van huis uit niet mee te nemen.

 

Temperatuur Zwembadwater

Ons buitenzwembad is dan wel niet overdekt maar heeft toch een zeer aangename temperatuur zodat het met verschillende weersomstandigheden toch aangenaam vertoeven is. De gemiddelde temperatuur van het zwembad ligt ongeveer rond de 24 graden. 

 

Wifi aanwezig

Natuurlijk is er ook Wifi anwezig. Dit is rondom het zwembad open en kosteloos. Wanneer u bij uw caravan ook gebruik wilt maken van de Wifi kunt u bij de receptie een Prepaid kaartje kopen. Daarop staat zowel een inlog als een uitlogcode zodat u per minuut verbruikt.

 

Zee

Renesse staat bekend om zijn brede en vooral schone stranden. In de zomer maar ook in de andere seizoenen trekt dit veel toeristen. Niet voor niets is Renesse de badplaats van Zeeland. U kunt hier in de zomer terecht voor een heerlijk ontspannen dagje zon, zee en strand en in de herst en winter kunt u hier heerlijk uitwaaien met het hele gezin om daarna op 1 van de strandpaviljoens bij te komen onder het genot van een warm drankje met wat lekkers. De laatste jaren trekken er steeds meer zeehonden naar Zeeland. Deze zijn zeer regelmatig te vinden op de zandbanken die je vanuit de kust kan zien. Ook worden er verschillende excursies georganiseerd vanuit het dorp voor het spotten van zeehonden en Bruinvissen langs de kust.

 

Verwarmde Zwembaden

De verwarmde zwembaden zijn er voor jong en oud. Zo is er ook een kinderbadje aanwezig voor de allerkleinste. In de zomervakantie komt er elke week een klimglijbaan en worden er veel activiteiten georganiseerd rondom het zwembad. Het zwembad gaat s'morgens rond 10:00 open en zal afhankelijk van het weer tot s'avonds geopend zijn.