Camping De Brem
De Brem

zaterdag 16 september 2023, 20:00 uur - Fjoertoer Renesse

In de omgeving
-
Fjoertoer Renesse

Wandelen door de natuur langs bakens van licht!

Ontstaan op het mooie Terschelling en inmiddels uitgewaaierd naar Egmond en Renesse: de Fjoertoer!

We kijken nu al uit naar de 9e editie op zaterdag 16 september 2023.

Inschrijvingen gaan uitsluitend via https://www.fjoertoer-renesse.nl/

Het traject loopt hoofdzakelijk door de pure natuur zoals die rond Renesse overvloedig aanwezig is. Bossen, duinen en stranden zijn betrokken in de jaarlijks wisselende routes.

Centraal staat de badplaats Renesse, hier halen de deelnemers hun startpakket en tevens eindigt hier de looproute. De deelnemers kunnen parkeren op het transferium van Renesse en worden comfortabel met pendelbussen naar de startlocaties vervoerd of starten zelfs vanuit het centrum van Renesse.

Alle verrassingen onderweg zijn gebaseerd op licht, beeld en geluid en komen het best tot hun recht in de schemering en het donker. de Fjoertoer start dan ook aan het begin van de avond en eindigt tussen 22:00 uur en 01:00 in het centrum van Renesse.

De Fjoertoer Renesse wordt georganiseerd door de stichting Renesse Bruist en is hiervoor afhankelijk van vrijwilligers, "Vrienden van de Fjoertoer Renesse" en "Fjoertoer Renesse Sponsoren".

Een overnachting boeken op Camping de Brem is al mogelijk! Via de zoekbalk kunt u boeken, de beschikbaarheid en de tarieven vinden van verschillende accommodaties en kampeerplaatsen.