Camping De Brem
Zindering. Of niet.

Zindering geeft alle keuze. Dwaal met een goed glas wijn af met het zicht over de Vroongronden, een prachtig stukje natuur. Of niet, de keuze is geheel aan u.
Dan drinkt u een goed glas wijn aan de bar, aan de rand van het zwembad, gezellig met familie of vrienden.

Zindering geeft namelijk alle keuze. Een plek waar u met gemak een drukke agenda ontvlucht. Of niet. En dan werkt u gewoon een dag vanuit uw lodge met een perfecte internetverbinding.

Zindering geeft alle keuze. Geniet van een pannetje verse mosselen die u zelf bereidt in de keuken van uw lodge. Of niet. Laat u anders verrassen door onze chef-kok die een overheerlijke Oosterscheldekreeft bereidt op de grill.

Zindering.
Eigenlijk moet u het meemaken.

 

Zindering aan Zee

Zindering en Camping de Brem liggen tussen bos en duin aan het mooie, brede strand van Renesse. Aan de achterzijde grenst Zindering aan de Vroongronden. Een natuurgebied van 600 ha. dat zich uitstrekt van Haamstede naar Renesse. Een halfopen duinlandschap wat door runderen in stand wordt gehouden.

Doordat Zindering op Camping de Brem wordt gerealiseerd maakt u net zo makkelijk gebruik van de faciliteiten van deze familiecamping. Of niet, want de lodges bevinden zich aan de uiteinden van de camping, grenzend aan het natuurgebied.

De lodges staan op royale huurkavels in een dusdanige positie dat u op elke plek kunt genieten van privacy en zon. Elke kavel is minimaal 220 m2. 

U kunt nog mee met de volgende Zindering-fase. Er staan op dit moment enkele nieuwe lodges te koop. Hieronder vindt u een overzicht van deze lodges. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag!

Lodge Jaqcues Calipso