Camping De Brem
Seizoenplaats

Een seizoenplaats in Renesse, vlakbij het mooiste strand

Een heel seizoen vakantie!

Plaats uw caravan voor een heel seizoen op een seizoenplaats. Hiermee kunt u de tijd die u anders kwijt zou zijn aan het opbouwen al direct benutten om lekker achterover te leunen of juist op de fiets te stappen voor een zomers tochtje!

Uw eigen seizoenplaats

U kunt uw auto op de centrale parkeerplaats parkeren, zodat de velden uiterst kindvriendelijk zijn. De centrale parkeerplaats is op steenworp afstand van de seizoenplaatsen. Voor de douches hoeft u geen pasje aan te schaffen, er staat per seizoenplaats-veld zelfs een privé sanitair unit met twee douches, twee toiletten en wastafels! Al deze ruim gelegen seizoenplaatsen zijn voorzien van een 16 Ampère stroomaansluiting, water-, riool-, en kabeltelevisieaansluiting. Het tarief voor een seizoenplaats is in 2023 € 2880,00 exclusief toeristenbelasting en stroomverbruik.

Meer informatie?

Tijdens openingsuren van de receptie staan onze receptionistes voor u klaar om u een plattegrond mee te geven waar de eventueel vrije plaatsen op aangegeven worden, of klik direct hiernaast op de plattegrond om alvast te kijken waar de seizoenplaatsen gesitueerd zijn.